Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Business Enquiries

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0512-87650616

Free call

Το κάνετε να σας προσκαλέσει sincely για να επισκεφτεί το δίκαιο θάλαμο της Σαγκάη μας, H137, στις 28 Μαρτίου - 30ο, yarnexpo.

March 3, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κάνετε να σας προσκαλέσει sincely για να επισκεφτεί το δίκαιο θάλαμο της Σαγκάη μας, H137, στις 28 Μαρτίου - 30ο, yarnexpo.

Είναι η τιμή μας για να σας προσκαλέσουμε sincely για να επισκεφτεί το δίκαιο θάλαμο της Σαγκάη μας, H137, στις 28 Μαρτίου - 30ο, yarnexpo. Ελάτε να συναντήσετε τα νέα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα μη συνεχών ινών πολυεστέρα μας με GRS/TC.

εμπειρία 15 ετών του manufaturer μη συνεχών ινών πολυεστέρα και του trustable προμηθευτή, είμαστε ισχυροί στην προσαρμογή και βέβαιοι να συναντήσουμε τα requirments σας και να επεκτείνουμε την επιχείρησή σας.

Με τη θερμή καρδιά και enthusiam, ελπίστε να συναντήσετε σας στην έκθεση και τη συζήτηση για τις επιχειρησιακές λεπτομέρειες. Περιμένουμε τον ερχομό σας και σας προσφέρουμε καλύτερα την υπηρεσία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κάνετε να σας προσκαλέσει sincely για να επισκεφτεί το δίκαιο θάλαμο της Σαγκάη μας, H137, στις 28 Μαρτίου - 30ο, yarnexpo.  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας