Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Business Enquiries

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0512-87650616

Free call

Ύφασμα Show20DIFS-2023 νημάτων Int Dhaka

August 16, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ύφασμα Show20DIFS-2023 νημάτων Int Dhaka

Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε

Είμαστε ευχαριστημένοι να επεκτείνουμε την ειλικρινή πρόσκλησή μας για σας για να παρευρεθούμε στο επερχόμενο ύφασμα Show20DIFS-2023 νημάτων Dhaka Int. Σαν διάσημη υφαντική επιχείρηση τεχνολογίας, είμαστε τιμημένοι για να επιδείξουμε τα προϊόντα και την πείρα μας σε αυτήν την μεγάλη έκθεση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 13 ως τις 16 Σεπτεμβρίου 2023, στο κέντρο έκθεσης φιλίας Bangabandhu Μπανγκλαντές-Κίνα σε Dhaka, Μπανγκλαντές. Αυτός ο σύγχρονος τόπος συναντήσεως έκθεσης παρέχει μια ιδανική πλατφόρμα για τους εκθέτες και τους επισκέπτες για να αλληλεπιδράσει και να επιδείξει τις προσφορές τους.

Ο αριθμός θαλάμων μας είναι B289, και θα ήμαστε ευχαριστημένοι να σας καλωσορίσουμε στο θάλαμό μας κατά τη διάρκεια των ωρών έκθεσης στις 10:30 AM στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ 7:30. Θα επιδεικνύουμε τις πιό πρόσφατα υφαντικά τεχνολογίες και τα προϊόντα μας, και θα μοιραζόμαστε με σας τις πιό πρόσφατες καινοτομίες και τις εξελίξεις μας στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας.

SUZHOU ΚΆΝΕΙ τη Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΤΠ, το ΕΠΕ είναι ιδιαίτερα πεπειραμένη και αξιόπιστη επιχείρηση στον τομέα της υφαντικής τεχνολογίας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μας τις υψηλής ποιότητας υφαντικές λύσεις και την οδήγηση των προόδων βιομηχανίας. Πιστεύουμε ότι η επίσκεψή σας θα παράσχει μια άριστη ευκαιρία για σας να μάθει για τα προϊόντα και τις τεχνολογικές προόδους μας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την παρουσία σας και διανομή αυτής της συναρπαστικής έκθεσης με σας. Εάν απαιτήσετε οποιοδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Σας ευχαριστούμε!

Με τιμή,
SUZHOU ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΤΗ CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ, ΕΠΕ

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ύφασμα Show20DIFS-2023 νημάτων Int Dhaka  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας