Κίνα Μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα κατασκευαστής

Συνθετική ακρυλική ίνα 2D×51mm για την παραγωγή καλτσών/καπέλων/γαντιών/μαντίλι

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Makeit
Πιστοποίηση: SGS&OEKO
Αριθμό μοντέλου: 2D*51MM
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία: Συσκευασία δεμάτων PP
Χρόνος παράδοσης: 15~20days
Όροι πληρωμής: Διαπραγμάτευση
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 τόνοι μηνιαίος

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Ακρυλικές ίνες Άλλο όνομα: polyacrylonitrile
Λεπτομέρεια: 2$ος Μήκος ινών: 51MM
Χρώμα: Ακατέργαστο χρώμα Υλικό: Ακρυλονιτρίλιο
Βαθμός: Ένας βαθμός Ύφος: Μη Siliconized
Υψηλό φως:

acrylic synthetic fibre

,

polyacrylonitrile fiber

Περιγραφή προϊόντων

2D*51MM ίνες που γίνονται ακρυλικές από ένα πολυμερές σώμα (Polyacrylonitrile)

 

1. Εισάγετε

 

Οι ακρυλικές ίνες είναι συνθετικές ίνες που γίνονται από ένα πολυμερές σώμα (polyacrylonitrile) με ένα μέσο μοριακό βάρος -100.000, μονάδες μονομερών περίπου το 1900. Για μια ίνα που καλείται «ακρυλική» στις ΗΠΑ, το πολυμερές σώμα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον το μονομερές ακρυλονιτρίλιου 85%. Χαρακτηριστικά comonomers είναι βινυλίου οξικό άλας ή μεθυλικό ακρυλάτη. Η Dupont δημιούργησε τις πρώτες ακρυλικές ίνες το 1941 και τις κατάθεσε εμπορικό σήμα με το όνομα Orlon. Ήταν το πρώτα αναπτυγμένο τα μέσα του 1940 s αλλά δεν παρήχθη σε μεγάλες ποσότητες μέχρι τη δεκαετία του '50. Η ισχυρή και θερμή, ακρυλική ίνα χρησιμοποιείται συχνά για τα πουλόβερ και τις φόρμες γυμναστικής και ως επενδύσεις για τις μπότες και τα γάντια, καθώς επίσης και στον εφοδιασμό των υφασμάτων και των ταπήτων. Κατασκευάζεται ως ίνα, κατόπιν κόβεται στα σύντομα βασικά μήκη παρόμοια με τις τρίχες μαλλιού, και περιστρέφεται στο νήμα.

Το Modacrylic είναι μια τροποποιημένη ακρυλική ίνα που περιέχει τουλάχιστον 35% και στο περισσότερο μονομερές ακρυλονιτρίλιου 85%. Το comonomers βινυλίου χλωρίδιο, vinylidene το χλωρίδιο ή το βινυλίου βρωμίδιο που χρησιμοποιούνται σε modacrylic δίνουν τη φλόγα ινών - ιδιότητες καθυστερούντω. Οι τελικές χρήσεις modacrylic περιλαμβάνουν faux τη γούνα, τις περούκες, τις επεκτάσεις τρίχας και τη προστατευτική ενδυμασία.

 

2. Προδιαγραφή

 

Όνομα Ακρυλικές ίνες
Προδιαγραφή 2D*51MM
Υλικό Ακρυλονιτρίλιο
Χρώμα Ακατέργαστο χρώμα

 

3. Πλεονέκτημα

 

Εύκολος να πλύνει και καλή διαστατική σταθερότητα.
Αντίσταση στη ζημία από τους σκώρους και τις χημικές ουσίες.
Άριστα χρώμα-σταθερότητα και dyeability στα λαμπρά χρώματα.
Ιδιαίτερα ανθεκτικός στο φως του ήλιου.
Ελαφρύς, μαλακός, και θερμός, με μια μαλλί-όπως αφή

 

4. Εφαρμογή

 

Ακρυλικός είναι ελαφρύς, μαλακός, και θερμαίνει, με μια μαλλί-όπως αίσθηση. Μπορεί επίσης να γίνει για να μληθεί άλλες ίνες, όπως το βαμβάκι όταν περιστρέφεται στον κοντό βασικό εξοπλισμό. Κάποιος ακρυλικός εξωθείται με χρωματισμένη ή χρωματισμένη μορφή άλλος εξωθείται «στο ecru», διαφορετικά είναι γνωστός όπως «φυσικός,» «ακατέργαστο λευκό,» ή «.» Η χρωματισμένη ίνα έχει το υψηλότερο lightfastness. Οι ίνες της είναι πολύ ελαστικές και έναντι άλλων συνθετικών προϊόντων και των φυσικών ινών. Κάποιος ακρυλικός χρησιμοποιείται στον ιματισμό ως λιγότερο ακριβή εναλλακτική λύση του κασμιριού, λόγω του παρόμοιου συναισθήματος των υλικών. Μερικά ακρυλικά υφάσματα μπορούν fuzz ή χάπι εύκολα, αν και υπάρχουν χαμηλός-pilling παραλλαγές. Ακρυλικός παίρνει το χρώμα καλά, είναι washable, και είναι γενικά hypoallergenic. Οι τελικές χρήσεις περιλαμβάνουν τις κάλτσες, καπέλα, γάντια, μαντίλι, πουλόβερ, υφάσματα εγχώριου εφοδιασμού, και awnings. Ακρυλικός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει την πλαστή γούνα και για να κάνει πολλά διαφορετικά πλεκτά ενδύματα.

 

5. Περισσότερες εικόνες

 

Συνθετική ακρυλική ίνα 2D×51mm για την παραγωγή καλτσών/καπέλων/γαντιών/μαντίλι 0

Συνθετική ακρυλική ίνα 2D×51mm για την παραγωγή καλτσών/καπέλων/γαντιών/μαντίλι 1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά