Κίνα Μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Business Enquiries

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0512-87650616

Free call
Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd.

Κάνετε αυτό παρέχει την επαγγελματική λύση των μη συνεχών ινών πολυεστέρα, viscose των μη συνεχών ινών, της ίνας PLA, της πρωτεϊνικής ίνας σόγιας, κ.λπ.

 

 

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: MAKEIT Αριθμός Υπαλλήλων: 150~300
Ετήσιες πωλήσεις: 100,000,000-300,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 20% - 30%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Makeit & Meijie 


Η Co. τεχνολογίας Makeit SuZhou, ΕΠΕ είναι γνωστός κατασκευαστής και έμποροι των μη συνεχών ινών πολυεστέρα, viscose των μη συνεχών ινών, της ίνας PLA, της πρωτεϊνικής ίνας σόγιας, κ.λπ. που βρίσκονται στην πόλη Suzhou της επαρχίας Jiangsu. Το Makeit έχει τη μύλων Co. ινών Changshu Meijie χημική, ΕΠΕ που καλύπτει τις συνολικές περιοχές 100,000M2.
 
Η Co. Meijie μπορεί να παραγάγει τις μη συνεχείς ίνες της PET 300.000 τόνων που ετησίως αφιερώνει την ετήσια αξία παραγωγής περισσότερα από 1000 εκατομμύρια σε yuan. Σαν ηγέτη στη βιομηχανία μη συνεχών ινών της PET. Τώρα υπάρχει πάνω από 300 προσωπικό στην επιχείρησή μας, συμπεριλαμβανομένων 15 ανώτερων μηχανικών και 30 άλλου τεχνικού προσωπικού. Το Makeit έχει τα διάφορα προϊόντα σε όλες τις προδιαγραφές και υψηλού - ποιότητα που πωλείται σε ολόκληρη τη χώρα και εξάγεται στη Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη, Αμερική και ούτω καθεξής.

Τα νέα ενεργειακά οχήματα αντικαθιστούν βαθμιαία τη βενζίνη, πετρελαιοκίνητα οχήματα, και η ηλιακή ενέργεια, πυρηνικός, ενέργεια υδρογόνου αντικαθιστά βαθμιαία την απολιθωμένη ενέργεια που αναπτύσσεται προς τις καθαρές, αποδοτικές και βιώσιμες πηγές ενέργειας. Χρησιμοποιώντας τα βιολογικά υλικά (PLA, PBS, κ.λπ.) που γίνονται από τους ανανεώσιμους πόρους βιομαζών για να αντικαταστήσει gradully το πετροχημικό υλικό (χημικά ίνα, πλαστικό, κ.λπ.), και οδηγώντας σε μια κατεύθυνση της ανάπτυξης το φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό, και διασπάσιμο υλικό. Ακολούθησε τη ζήτηση στην αγορά, Makiet αναπτύσσει viscose τις μη συνεχείς ίνες, την ίνα PLA, την πρωτεϊνική ίνα κ.λπ. σόγιας.
 
Οι διαδικασίες μύλων του όλου Makeit έχουν επιτύχει από OEKO-TEX και τα ΠΡΟΤΥΠΑ 100 και SGS ΤΗΣ GRS τις πιστοποιήσεις κ.λπ.

 

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Environemental & Sustainbility

 

Η ανακύκλωση είναι η παγκόσμια ευθύνη, αλλά σε Makeit είναι ο τρόπος ζωής μας. Ειδικευόμαστε στην ανακύκλωση πολυεστέρα και την κατασκευή μη συνεχών ινών. Υπερήφανα κατασκευασμένες στην Κίνα, οι ίνες μας είναι σε ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Το Makeit παράγει υψηλό - αναπαραγμένες ποιότητα μη συνεχείς ίνες της PET που ανταποκρίνονται στις μοναδικές προδιαγραφές των πελατών μας. Εάν είναι ίνα προϊόντων ή ειδικότητας, έχουμε τις ικανότητες να παραγάγουμε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων που εξασφαλίζουν υψηλό - ποιότητα και εξοικονόμηση κόστους για τους πελάτες μας.

 

 

Σφαιρικά ανακυκλωμένα πρότυπα επικυρωμένα. Το GRS είναι διεθνή, εθελοντικά, πλήρη πρότυπα προϊόντων που θέτουν τις απαιτήσεις για την πιστοποίηση τρίτων του ανακυκλωμένου περιεχομένου, την αλυσίδα της επιτήρησης, τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρακτικές και τους χημικούς περιορισμούς.

GRS ελέγχει τις αρμόδιες κοινωνικές, περιβαλλοντικές & χημικές πρακτικές στην παραγωγή καθώς επίσης και το ανακυκλωμένο περιεχόμενο ενδιάμεσου καθώς επίσης και τελειωμένος - προϊόντα.

 

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Μια καλή επιχείρηση που φροντίζει το περιβάλλον

 

Το Makeit έχει διευθύνει συνεχώς τις δραστηριότητες προστασίας του περιβάλλοντος από το χρόνο όταν χρησιμοποιήθηκε κάτω από Meijie. Οι δραστηριότητες προστασίας του περιβάλλοντος Makeit διαιρούνται κατά ένα μεγάλο μέρος σε τρεις περιοχές:

 

. Αναπτυσσόμενος τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που κάνουν το αριθ. ή μόνο την ελάχιστη ζημιά στο περιβάλλον.
. Ενέργεια αποταμίευσης και ελαχιστοποίηση του διοξειδίου του άνθρακα στη διαδικασία.
. Και φροντίζοντας και συντηρώντας το φυσικό οικοσύστημα μέσω της εθελοντικής συμμετοχής των υπαλλήλων.

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Πρόγραμμα

Περιγραφή

Προστατεύστε το περιβάλλον μέσω των προϊόντων

  • Πρώτες ύλες πηγής από τη φύση

  • Ανακυκλώστε τα προϊόντα

  • Εκτός από την ενέργεια στην κατασκευή

Πράσινος στη διαδικασία

  • Ανακτήστε τη θερμότητα των αποβλήτων και την επαναχρησιμοποίηση ως καύσιμα ή ενέργεια

  • Χρησιμοποιήστε το μεθάνιο ως καύσιμα λεβήτων

Προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος

 

  • Δραστηριότητες για να συντηρήσει τα φυσικά περιβάλλοντα όπως τα βουνά, οι ποταμοί και τα πάρκα

     
 
 
Ιστορία
 

Τα κύρια σημεία το κάνουν από το 2007

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

2020 ο Ιαν.

Το κάνετε όντα πάντα να προστατεύσει το περιβάλλον ως επιχειρησιακή φιλοσοφία. Χρησιμοποίηση της επιχείρησης για να περιλάβει τις βιο-βασισμένες ίνες ως κύρια γραμμή παραγωγής μας. Δεσμευμένος να γίνει μια έξοχη υπεραγορά των υφαντικών πρώτων υλών στις διάφορες κατηγορίες και των προδιαγραφών της χημικής ίνας και της φυσικής ίνας, που παρέχουν τις υπηρεσίες για τη σφαιρική βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας.

 

2019 Δεκέμβριος

Οι ετήσια πωλήσεις υπερέβησαν 100 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια.

                                                      

Τα προϊόντα πώλησαν καλά σε πάνω από 30 διαφορετικές χώρες.

Και οι δύο πλατφόρμες B2B Alibaba ταξινομούνται πρώτα μεταξύ των ανταγωνιστών.

 
 

2019 Μάιος

Κάνετε αυτό λαμβάνει τη διεθνή πιστοποίηση από oeko-TEX® τα πρότυπα 100 για τις αρμόδιες μη συνεχείς ίνες φιαγμένα από παραγωγή πολυεστέρα 100% για όλους τους μύλους ινών της PET του.

Τα αποτελέσματα της επιθεώρησης που γίνεται σύμφωνα με τα ΠΡΟΤΥΠΑ 100 από oeko-TEX®, Appendix6, κατηγορία προϊόντων έχουν δείξει ότι τα προαναφερθε'ντα αγαθά καλύπτουν τις ανθρώπινος-οικολογικές απαιτήσεις των ΠΡΟΤΎΠΩΝ 100 από oeko-TEX® που καθιερώνεται προς το παρόν στο παράρτημα 6 για τα άρθρα μωρών.

 

2018 χαλάστε

Κάνετε αυτό δημοσιεύει την πρώτη έκθεση ικανότητας υποστήριξής του. Κάνετε αυτό εκδίδει την πολιτική ικανότητας υποστήριξής του για να εξηγήσει τη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

 

2017 Ιούλιος

Το κάνετε (Suzhou το κάνει τη Co., το ΕΠΕ τεχνολογίας), που ιδρύονται από Meijie σε Suzhou, κοντά στην οικονομικά αναπτυγμένη Σαγκάη που εστιάζουν στο διεθνές εμπόριο. Κάνετε αυτό γεφυρώνει τη σύνδεση “που κατασκευάζεται στην Κίνα” με την παγκόσμια αγορά. Η νεανική, δημιουργική, εμπαθής ομάδα βοηθά τα εργοστάσια για να ερευνήσει την παγκόσμια αγορά αποτελεσματικά. ΚΑΝΕΤΕ τις στάσεις ΤΠ για το κίνητρο, δράση, κρατήστε, αποδοτικός, καινοτομία, ομάδα.

 

2017 Μάιος

Το Meijie παράγει περιλαμβάνει την κοίλη, microfiber κάτω από-κάτω από, χαμηλή ίνα λειωμένων μετάλλων, φλόγα - ίνα καθυστερούντω, στερεά ίνα κ.λπ. Τα ανακυκλωμένα προϊόντα έχουν λάβει την πιστοποίηση GRS, και η πραγματοποίηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της έννοιας προστασίας του περιβάλλοντος έχει περιλήφθουν στο επιχειρησιακό πεδίο της επιχείρησης.

 

2007 Μάιος

Το Mejie (Co., ΕΠΕ ινών Changshu Meijie χημική), ίδρυσε σε Changshu, πόλη Suzhou.

 

 

Υπηρεσία
 

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Κάνετε αυτό αντιμετωπίζει τις δεσμεύσεις του για την ικανότητα υποστήριξης, την κοινοτική και εταιρική ευθύνη πολύ σοβαρά. Δεδομένου ότι υπεύθυνη επιχείρηση, ενθαρρύνουμε το κοινό για να μας στείλουμε ανατροφοδοτούμε για τις πολιτικές, τις διαδικασίες και τις δραστηριότητες – και εκείνους μας προμηθευτών και συνεργατών μας – έτσι εμείς μπορούμε να λάβουμε μέτρα να εξετάσουμε τις ανησυχίες, να επιλύσουμε τις διαμαρτυρίες και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας.

Τα σχόλιά σας θα αντιμετωπιστούν στην ακριβή εμπιστοσύνη και θα σταλούν στους ανθρώπους στην ομάδα μας που είναι καταλληλότεροι για να ερευνήσουν και να εξετάσουν το θέμα. Παρακαλώ παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερη λεπτομέρεια έτσι μπορούμε να εξετάσουμε τις ανησυχίες σας γρήγορα και κατάλληλα.

Μας ανατροφοδοτήστε το σύστημα περιλαμβάνει:
. Σχόλια και διαμαρτυρίες καταγραφής
. Λήψη μέτρων να ελεγχθούν οι αξιώσεις
. Αποκατάσταση οποιωνδήποτε επιβεβαιωμένων ζητημάτων
. Η απάντηση για να ανατροφοδοτήσει με τις λεπτομέρειες ληφθε'ντων των ενέργειες ανθρώπων που εκθέτουν μια διαμαρτυρία και είναι ανικανοποίητοι με τη γραπτή απάντηση μπορεί να στείλει μια έκκληση με την παροχή των πληροφοριών για τα ζητήματα που θεωρούν για να αντιμετωπιστούν ανεπαρκώς.

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Παρακαλώ στείλετε τα σχόλιά σας στο feedback@mktmakeit.com

 

 

 
 
 
Η ομάδα μας

 

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1 Η εμπορική διαβεβαίωση προστατεύει τις διαταγές του Alibaba.com σας

                 
 
1

Τοποθετήστε μια σε απευθείας σύνδεση διαταγή με τους προμηθευτές εμπορικής διαβεβαίωσης.

1. ψάξτε και συνεργαστείτε μόνο με τους προμηθευτές εμπορικής διαβεβαίωσης. Μπορείτε εύκολα να τους βρείτε με την έρευνα του συμβόλου εμπορικής διαβεβαίωσηςΚίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2 .

2

Πληρώστε μέσω Alibaba.com την ασφαλή πλατφόρμα πληρωμής.

1. σιγουρευτείτε εσείς πληρώνει on-line μέσω Alibaba.com την ασφαλή πλατφόρμα πληρωμής.

2.Keep στο μυαλό η βάση της προστασίας είναι η σε απευθείας σύνδεση διαταγή του Alibaba.com. Επιβάλλεται μόνο όταν πληρώνετε on-line μέσω του Alibaba.com.

 

3.If υπάρχει ένα ζήτημα με τη διαταγή σας, το αίτημα είναι

κεφάλαιο μέσα σε 30 ημέρες από την παράδοση προϊόντων.

. ……………………………………………….

Το κάνετε την πλατφόρμα B2B           Το κάνετε LinkedIn

         

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

                       Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5
 
                                                                                               Κίνα Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6  Δείτε περισσότερων

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας