Κίνα Μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Business Enquiries

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0512-87650616

Free call

Έκδοση Shenzhen ενάρξεων EXPO νημάτων

April 29, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκδοση Shenzhen ενάρξεων EXPO νημάτων

Το νήμα EXPO, μια πλατφόρμα πρόσβασης των φυσικών και συνδυασμένων νημάτων, έχει αναγγείλει ότι εκτός από τις εξαμηνιαίες εκθέσεις της Σαγκάη του, θα προωθήσει μια νέα έκδοση Shenzhen το 2020. Το νήμα EXPO θα ενώνει τα υφάσματα ενδυμασίας Intertextile Shenzhen από τις 15 ως τις 17 Ιουλίου 2020. Οι εκθέσεις θα κρατηθούν σε έναν νέο τόπο συναντήσεως, την παγκόσμια έκθεση Shenzhen και το κέντρο Συνθηκών.

Με την ΚΟΜΨΗ (έκθεση μόδας της Κίνας διεθνής) και αξία pH που πραγματοποιείται επίσης ταυτόχρονα, το νήμα EXPO Shenzhen θα αντιπροσωπεύσει την πρώτη στάση για την ολόκληρη αλυσίδα εφοδιασμού ενδυμασίας. Σχεδόν 150 εκθέτες αναμένονται για να ενώσουν την έκθεση.

«Οι εκδόσεις άνοιξης και φθινοπώρου EXPO νημάτων στη Σαγκάη έχουν δοκιμάσει την ετήσια αύξηση, και αναγνωρίζονται τώρα συνολικά ως τοπ προορισμοί για την πρόσβαση από το καλύτερο της βιομηχανίας νημάτων και ινών,» Wendy Wen, ανώτερο γενικό στέλεχος Messe Φρανκφούρτη (HK) ΕΠΕ, που λέεται σε ένα δελτίο τύπου. «Ειδικότερα, οι εκθέτες μας έχουν παρατηρήσει τις έρευνες όχι μόνο από τους κλώστες και τους υφαντές, αλλά και τους κατασκευαστές ενδυμάτων και τα εμπορικά σήματα μόδας που επιθυμούν τα συγκεκριμένα υλικά και τις ιδιότητες. Η έναρξη του νήματος EXPO Shenzhen θα στοχεύσει να συλλάβει τη δυνατότητα της ισχυρής αγοράς ενδυμασίας στη Νότια Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία.»

«Είμαστε επίσης παρακαλεσμένοι ότι η Κίνα που πλέκει τη βιομηχανική ένωση θα συνεργαστεί με μας ως ένας από τους ομο-διοργανωτές της έκθεσης Shenzhen. Η συμμετοχή τους θα αυξήσει τη δυνατότητά μας να αναπτύξουμε αυτόν τον τομέα των προϊόντων της έκθεσης στις ερχόμενες εκδόσεις,» Wen εν λόγω.

Το νήμα EXPO συλλέγει τους κορυφαίους εκθέτες που επιδεικνύουν ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων, από τα υψηλής ποιότητας φυσικά στοιχεία στα καινοτόμα συνθετικά προϊόντα. Οι προηγούμενες εκδόσεις έχουν δει το υψηλό ενδιαφέρον επισκεπτών για τους εκθέτες που προσφέρουν τα μοναδικά προϊόντα, όπως τα βιώσιμα, λειτουργικά ή φανταχτερά νήματα, τα οποία προσθέτουν την αξία στα τελικά προϊόντα.

Το παγκόσμιων έκθεσης και Συνθηκών Shenzhen κέντρο είναι ο τόπος συναντήσεως παγκόσμιας μεγαλύτερος έκθεσης, και βρίσκεται κοντά στο διεθνή αερολιμένα Shenzhen Bao'an. Η περιοχή επίσης καλά συνδέεται μέσω των τραίνων υψηλής ταχύτητας και του παγκόσμιου τρίτου - μεγαλύτερος λιμένας πορθμείων, εξασφαλίζοντας ευκολία για τους τοπικούς κατασκευαστές καθώς επίσης και τα διεθνή γραφεία αγοράς από το Χονγκ Κονγκ.

Ο τόπος συναντήσεως είναι στενός στην πόλη μόδας Dalang σε Shenzhen, μια τρέχουσα ανάπτυξη που επιχορηγείται από την κυβέρνηση που στοχεύει να χρησιμοποιήσει την απόφαση του μεγαλύτερου Bay Area για να χτίσει ένα διεθνές κέντρο μόδας.

Αντιπροσωπεύοντας τις προσπάθειες της Κίνας να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στη βιομηχανία μόδας, η πόλη μόδας Dalang προωθεί τους συναρπαστικούς εσωτερικούς σχεδιαστές καθώς επίσης και τη βιώσιμη τεχνολογία, που σημαίνουν ότι τα φιλικά προς το περιβάλλον νήματα και τα φανταχτερά νήματα αναμένονται για να ξεχωρίσουν και να παραγάγουν το ενδιαφέρον στο νήμα EXPO Shenzhen.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας