Κίνα Μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Business Enquiries

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0512-87650616

Free call

Κάτω από τη σφαιρική επιδημία, οι υφαντικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν έναν άλλο κύκλο του κλεισίματος!

April 21, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κάτω από τη σφαιρική επιδημία, οι υφαντικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν έναν άλλο κύκλο του κλεισίματος!

Δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει καμία νέα διαταγή αφότου έχει ολοκληρωθεί η παράδοση των διαταγών, οι περισσότερες υφαντικές γκρίζες επιχειρήσεις υφάσματος αντιμετωπίζουν αυτήν την περίοδο έναν άλλο κύκλο της αναστολής παραγωγής μετά από τον αντίκτυπο της νέας επιδημίας κορωνών.

 

Γίνεται κατανοητό ότι οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις που επανέλαβαν κανονικά την οδήγηση της φέτος παραγωγής. Η μεγαλύτερη μέρος αυτής της παραγωγής μετα-διακοπών επιχειρήσεων πριν από τις διακοπές. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν προσδόκησαν τον αντίκτυπο της επιδημίας μετα-διακοπών. Δεν θέλησαν να ακυρώσουν έναν μεγάλο αριθμό διαταγών μετά από τις διακοπές ή να τις ρυθμίσουν για την απεριόριστη επέκταση. Μόνο σταθμεύοντας για την παράδοση. Τέλη Φεβρουαρίου και το Μάρτιο, οι επιδημίες των νέων κορωνών ξέσπησαν σε πολλές περιοχές κόσμος, ειδικά στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διάδοση της κυκλοφορίας και η περάτωση του εξωτερικού εμπορίου έχουν εμποδίσει την κυκλοφορία της ολόκληρης υφαντικής αγοράς.

 

Οι αναλυτές στη βιομηχανία θεωρούν ότι πολλές μικρού και μεσαίου μεγέθους υφαντικές επιχειρήσεις στηρίζονται σε παραγγελία να βγαλθούν προς το ζειν. Αυτή τη στιγμή, η διεθνής κοινότητα στρέφεται στην πάλη της επιδημίας. Το κλείσιμο της κυκλοφορίας και το κλείσιμο των πορτών της χώρας είναι το πρώτο χτύπημα στην εισαγωγή και την εξαγωγή των προϊόντων εξωτερικού εμπορίου. Πότε η επιδημία θα αποβληθεί; Πότε ανοικτός θα ποικίλει από χώρα σε χώρα και θα είναι δύσκολο να ενοποιήσει. Το κύριο σώμα της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας της Κίνας είναι εξωτερικό εμπόριο, και η επιδημική κατάσταση σημαντικών υφαντικών εμπορικών εθνών όπως η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορεί να υπολογιστεί, οι οποίες πραγματοποιούν την κανονικές παραγωγή και τις πωλήσεις της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας συνδέω με το απόμακρο, και ακόμα κι αν οι συναλλαγές κυκλοφορίας επαναλαμβάνουν, τι η καταναλωτική αγορά θα μοιάσει με; Ο αντίκτυπος της οικονομικής διαρθρωτικής προσαρμογής μετά από την επιδημία στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας είναι επίσης δύσκολο να προβλεφθεί. Τώρα, η ανησυχία στη βιομηχανία είναι όχι μόνο η τιμή του βαμβακιού, αλλά και η προσδοκία των διαταγών, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις μπορούν να γυρίσουν γύρω από το συντομότερο δυνατό.

 

Αυτή τη στιγμή, μια ομάδα βαμβάκι-σχετικών υφαντικών επιχειρήσεων θα σταματήσει πάλι. Αναμένεται ότι περισσότερο από οι μισές από τις βαμβάκι-σχετικές επιχειρήσεις θα ανασταλούν από τον Απρίλιο μέχρι το Μάιο. Τα σχετικά πρόσωπα έχουν κρίνει ότι εάν το μικρό εργοστάσιο συμμετείχε κυρίως να διαταγή-κάνει τις στάσεις πρόσφατα, είναι απίθανο να επαναλάβει την εργασία στο πρώτο εξάμηνο, επειδή μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν μετά από το ξεκίνημα των επιχειρήσεων που καταναλώνουν το νήμα και το ύφασμα, όπως τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα ιματισμού και σπιτιών. Ακόμη και οι μεγάλες κρατικές υφαντικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν επίσης τον αντίκτυπο του κλεισίματος των ξένων αγορών και της ρύθμισης των στοιχείων αγοράς μετά από την επιδημία. Σε τελευταία ανάλυση, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είναι διαφορετικά από το σιτάρι και τα προϊόντα πετρελαίου. Οι περιορισμοί και οι μεταβλητές κατανάλωσης είναι σχετικά μεγάλοι. Η τάση μετά από την επιδημία δεν είναι αισιόδοξη. Οι ξαφνικές αλλαγές στα τρέχοντα μέλλοντα - η αγορά και το φαινόμενο της επιχειρηματικής διακοπής επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός. Φυσικά, η επιδημία δεν έχει κανένα σύνορο. Αν και αυτό το είδος σφαιρικής καταστροφής έχει τα σημεία αντίκτυπού του, δεν θα προκαλέσει την καταστροφή της ανθρώπινων οικονομίας και της κοινωνίας. Ανεξάρτητα από το πόσο κακή η κατάσταση είναι, πρέπει να κρατήσουμε, να σταθεροποιήσουμε, και στεκόμαστε επάνω. Αυτό που μπορεί να επιζήσει είναι καλό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας