Κίνα Μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Business Enquiries

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0512-87650616

Free call

Ο κατάλογος τσιπ της PET είναι υψηλός, οι υπερπόντιες διαταγές δεν έχουν δει το αγαθό, η τιμή πολυεστέρα είναι σταθερή.

May 6, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο κατάλογος τσιπ της PET είναι υψηλός, οι υπερπόντιες διαταγές δεν έχουν δει το αγαθό, η τιμή πολυεστέρα είναι σταθερή.

Περίληψη της σημερινής αγοράς

 

Αργό πετρέλαιο

 

Το ακατέργαστο πετρέλαιο WTI για την παράδοση Ιουνίου έκλεισε επάνω $4,17, ή 20,45 τοις εκατό, σε $24,56 ένα βαρέλι. Ο Brent 7 ακατέργαστο πετρέλαιο εγκατέστησε επάνω $3,77, ή 13,86%, σε $30,97 ένα βαρέλι.

Μακρο επισκόπηση

 

Μπορέστε, η σφαιρική επιδημία είναι σχετικά ελέγξιμη, αποκατάσταση απαίτησης αγορών πετρελαίου, οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου που αυξάνονται στο 5ο. Μέχρι το τέλος της ημέρας, η WTI σύμβαση Ιουνίου ήταν επάνω $4,17 σε $24,56 ένα βαρέλι. Το brent ακατέργαστο πετρέλαιο ICE για την παράδοση Ιουλίου ανήλθε $3,77 στον περίβολο σε $30,97 ένα βαρέλι.

Το πρόσφατο ξέσπασμα σε ένα μεγάλο μέρος της ευρασιατικής ηπείρου έχει τεθεί υπό έλεγχο, με την παραγωγή που επαναλαμβάνει σε πολλές χώρες και την απαίτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου που αναμένεται ευρέως για να αρχίσει να παίρνει. Τα εσωτερικά μέλλοντα θα επαναλάβουν να κάνουν εμπόριο απόψε.


Περίληψη της σημερινής αγοράς

 

Σήμερα πρωί, η βάση σημείων ΣΓΔ του ισχυρού, στην υψηλή λήξη κέντρων βαρύτητας της MEG πρωινού, οι συζητήσεις αγοράς deadlock, σημερινή μεγάλη σταθερή μικρή μετακίνηση τιμών.

 

Από την προοπτική του κόστους, οι ΣΓΔ και οι αγορές γλυκόλης αιθυλενίου είναι ελλιπείς της μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης αποτελεσματικής ανοδικής κίνησης, και εξουσιάζονται ακόμα από τις διακυμάνσεις πετρελαίου βραχυπρόθεσμα. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις πολυεστέρα έχουν ακόμα την αρνητική προσδοκία της μείωσης συντήρησης. Γενικά, μπορέστε θα εξουσιαστεί ακόμα από την αδύνατη λειτουργία κλονισμού. Τεμαχίστε τις περιστρεφόμενες επικρατούσες επιχειρήσεις στο φεστιβάλ περισσότερες διακοπές χώρων στάθμευσης, ο κατάλογος φετών είναι μέχρι περισσότερο από 2 μήνες, και οι υπερπόντιες διαταγές δεν είδαν έναν καλύτερο, με την τρέχουσα αγορά, δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός πρόθεσης ξαναγεμίσματος μέσα νωρίς μπορεί.

 

Ο πολυεστέρας πελεκά την τιμή σήμερα


Υπολογίζεται ότι η ημι-θαμπή τιμή τσιπ είναι σήμερα περίπου 4700 RMB ανά τόνο, ενώ η φωτεινή τιμή τσιπ είναι περίπου 4750-4800 RMB ανά τόνο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας